Ονομάζομαι Τάνια Γαλάνη και είμαι ενεργειακή θεραπεύτρια.

Βασικός μου στόχος είναι να αλλάξω τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Νιώθετε έτοιμοι;

Πάμε λοιπόν!

Βλέπετε τον εαυτό σας διαβάζοντας ένα, ή και περισσότερα, από τα παρακάτω;

  • Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις και τα προβλήματα που σας συμβαίνουν με όλο και μεγαλύτερο προβληματισμό και ένταση;
  • Αντιμετωπίζετε την κρίση που περνάμε, με αμηχανία και πανικό, χάνοντας έτσι τη δυνατότητα να έχετε καθαρό μυαλό για να βρείτε μια διέξοδο;
  • Η παρούσα κρίση σας έχει  επηρεάσει τόσο πολύ, που σας έχει πάρει από κάτω, χωρίς να βλέπετε κάποια λύση στον ορίζοντα;
  • Παίρνετε όλες σας τις αποφάσεις με γνώμονα  το συναίσθημα;
  • Πιστεύτε ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου, κι όλα σας μοιάζουν μαύρα;
  • Έχετε χάσει την διάθεση σας για οτιδήποτε, έχετε αϋπνίες, ή έχετε κλειστεί στον εαυτό σας;

Τότε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

  • Αργά ή γρήγορα, αυτή η κακή ψυχολογική κατάσταση μπορεί να αποτυπωθεί και στο φυσικό σας σώμα, με τη μορφή κάποιου κακού αποτελέσματος (ασθένειας).
  • Τα εμφράγματα, τα εγκεφαλικά, η μεγάλη πίεση στο αίμα, οι όζοι στο θυρεοειδή, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η βουλιμία, η νευρική ανορεξία, οι χρόνιοι πόνοι, η ημικρανία, το αισθήματα  ανασφάλειας, η δυσλεξία, διάφορες γυναικολογικές παθήσεις, πολλές διάφορες φοβίες, η στειρότητα, η ανικανότητα κλπ., είναι μερικά μόνο από τα κακά αποτελέσματα μιας άσχημης ψυχολογικής κατάστασης.

Εξυπακούεται, βέβαια, ότι αν προσπαθείτε να θεραπεύεστε μόνο τα κακά αποτελέσματα, κι όχι την αιτία που τα προκαλούν, είναι σα να βγάζετε το νερό που έχει μπει στη βάρκα, χωρίς να σας ενδιαφέρει να κλείσετε την τρύπα από όπου μπήκαν! Ούτε βέβαια οι παραπάνω παθήσεις ήρθαν από το πουθενά, ούτε «θεραπεύοντας» τις θα λύσετε το πρόβλημά σας μια για πάντα, αλλά είναι μονόδρομος το συνεχές στρες να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις και για την επόμενη πάθηση.

Φανταστείτε το σώμα σας σαν ένα όχημα και τις παθήσεις σαν τα λαμπάκια προειδοποίησης στο ταμπλό: αν λοιπόν οδηγείτε στο τιμόνι και ξαφνικά ανάψει ένα από τα λαμπάκια, αυτό σημαίνει ότι κάτι θέλει να σας πει! Αν λοιπόν παρουσιάζεται πρόβλημα με την θερμοκρασία στη μηχανή, η λύση δεν είναι να βγάλετε το λαμπάκι από το ταμπλό, ή να το σκεπάσετε με ένα αντικείμενο για να μην το βλέπετε. Συνήθως όμως, αυτό ακριβώς κάνουμε!

Ακούστε τώρα και μια αλλιώτικη άποψη: Γιατί οι ασθένειες, να είναι εξορισμού μόνο για το κακό μας; Γιατί να μην πρόκειται και για ένα σήμα του σώματος μας, να μας ταρακουνήσει και να μας επαναφέρει στην τάξη; Δηλαδή, αντίστοιχα, το κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό άναψε για το κακό μας; Όχι, βέβαια, ακριβώς το αντίθετο!

Όταν το σώμα μας νοσεί, είναι σαν να προειδοποιεί ότι κάτι δεν κάνουμε σωστά! Αυτό θέλει να μας πει! Μέσα από τον πόνο, μας ταρακουνά για να αλλάξουμε κάτι στην ζωή μας, όπως για παράδειγμα μια κακιά συνήθεια.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Το σώμα μας, αν κάτσουμε και το αφουγκραστούμε, θα μας πει και τι ακριβώς κάνουμε λάθος. Και κάτι ακόμη: το σώμα μας μπορεί κιόλας να αποθεραπευτεί, κάτω από ειδικές προϋποθέσεις, αλλά θα μιλήσουμε για αυτό παρακάτω.

Προς το παρόν, ας δούμε με ποιους τρόπους κάνουμε το σώμα μας  να χάσει την κατάσταση της υγείας  και να προκύψουν οι  διάφορες ασθένειες.

Πώς βλάπτουμε το σώμα μας:

  • Ο πρώτος τρόπος είναι η εξωγενής δηλητηρίαση, δηλαδή: κάπνισμα, αλκοόλ, φυτοφάρμακα, τοξικό περιβάλλον, κακή διατροφή, ακτινοβολίες, μεταλλαγμένα προϊόντα, οι διάφοροι ρύποι κλπ.
  • Ο δεύτερος τρόπος είναι η εσωτερική δηλητηρίαση, δηλαδή η αυτό-δηλητηρίαση. Τί είναι αυτό; Ακούστε, ή μάλλον καλύτερα, διαβάστε!

Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, χαράς ή ευτυχίας, το σώμα μας γεμίζει με τις ορμόνες της ευτυχίας (λ.χ. σεροτονίνη , ντοπαμίνη , ωκυτοκίνη, ενδορφίνες ). Αυτές ακριβώς είναι και οι ορμόνες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις της αυτό-θεραπείας, αν είμαστε άρρωστοι, ή της διατήρησης της υγείας αν είμαστε υγιείς.

Μόλις ανέφερα τη λέξη «αυτό-θεραπεία». Αν και ελάχιστοι άνθρωποι έχουν γεννηθεί χωρίς την ικανότητα  της αυτό-θεραπείας, συνεχίζουμε όλοι να την αγνοούμε εντελώς, ή να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Το σώμα μας όμως, έχει αυτήν την ικανότητα. Για θυμηθείτε ένα μικρό τραύμα που είχατε στο παρελθόν, δε σταμάτησε το αίμα να τρέχει μετά από λίγο; Αυτό είναι που θέλω να πω. Όμως για κάποιο μεγαλύτερο τραύμα ίσως χρειάστηκε και κάποιο επίθεμα, κάποια βοήθεια, ίσως, επειδή ήταν λίγο μεγαλύτερο.

Ακριβώς  εδώ  λοιπόν μπορώ να σας φανώ εγώ χρήσιμη! 

Λίγο πιο πάνω, διαβάσατε για την εσωτερική δηλητηρίαση.

Τι ακριβώς είναι αυτή; Πρόκειται για δηλητηρίαση του οργανισμού όταν, για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ο οργανισμός μας δέχεται επίθεση από μεγάλες ποσότητες ορμονών που παράγονται στους αδένες λόγω παρατεταμένης έντασης, ή  στρες. Κάποιες από αυτές τις ορμόνες, όπως η κορτιζόλη και η αδρεναλίνη, είναι αποδεκτό να κυκλοφορούν στον οργανισμό μας, όμως για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα και αυτό γατί επιτελούν συγκεκριμένη αποστολή.

Αν λόγω συνεχούς στρες οι ορμόνες παραμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, τότε είναι καταστροφικές για το σώμα μας. Και επειδή το σώμα μας δεν είναι προγραμματισμένο να δέχεται συνέχεια μεγάλες ποσότητες ορμονών, δυστυχώς αυτo-καταστρεφόμαστε. Να λοιπόν πώς, σχεδόν όλες οι ασθένειες εμφανίζονται στο σώμα  μας.

Ο τρόπος που εγώ μπορώ να σας φανώ χρήσιμη, είναι η ικανότητα μου να σας οδηγήσω να επανέρθετε ψυχολογικά εκεί που ήσασταν προηγουμένως, χωρίς φάρμακα και χωρίς βέβαια να σταματήσετε τη θεραπευτική αγωγή που ενδεχομένως ακολουθείτε, το πιθανότερο είναι να την κάνω ακόμη πιο αποτελεσματική.

Η δική μου ικανότητα, είναι να μπορώ να παρέμβω και να εξαλείψω τις αρνητικές σας σκέψεις, με πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Θα έλεγα ότι είναι αδύνατον να μην σας αποφορτίσω  από τις αρνητικές σκέψεις, τα χρόνια βιώματα και ό,τι άλλο σας βασανίζει.

Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα θα τα δείτε σύντομα, αν όχι άμεσα, ίσως και από την δεύτερη συνεδρία, το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να δείτε τα λόγια μου μου σα μια ευκαιρία στην ζωή σας να ξεφορτωθείτε το βάρος που σας βασανίζει. Πιστέψτε σε αυτό και επικοινωνήστε μαζί μου. Μην διστάσετε να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία έχετε!

Τελειώνοντας, θα ήθελα να επισημάνω ότι πιο επικίνδυνη είναι η άγνοια για το σώμα μας, παρά οι ασθένειες μας.

Σας ευχαριστώ!