Ενεργειακή Θεραπεία

Ενεργειακή θεραπεία ονομάζεται η διαδικασία κατά την οποία ο θεραπευτής (κανάλι) μπορεί και κατευθύνει στο δέκτη (θεραπευμένο) τη συμπαντική θεϊκή ενέργεια. Αυτήν την ενέργεια οι Ινδοί την ονομάζουν «prana», οι Πολυνήσιοι «μάνα», οι Eβραίοι «ρούα», που μεταφραζόμενο σημαίνει «ανάσα ζωής», οι Κινέζοι «chi», και βέβαια η ορθόδοξη πίστη σε αυτήν αναφέρεται με το «Άγιο Πνεύμα».

Ασθενούμε όταν έχουμε αδυναμία να προσλάβουμε επαρκή ενέργεια, για μια σειρά από αιτίες. Δε θέλω να σας κουράσω με λεπτομέρειες. Είμαι φανατική υποστηρίκτρια του διαλόγου, όχι του μονολόγου και των sms. Δεν είναι στην πρόθεση μου να περιγράψω ένα κατεβατό σε μορφή διάλεξης, αφού έτσι οι τόσες ερωτήσεις που θα έχετε θα μείνουν αναπάντητες, χωρίς την φυσική σας παρουσία.

Ακόμη, θα ήθελα να τονίσω ότι η συμπαντική αυτή ενέργεια δε μεταφράζεται απλά με λόγια: δεν υπάρχουν οι κατάλληλες λέξεις. Δηλαδή, θα τολμούσατε να περιγράψετε με λέξεις σε μια κόλα χαρτί, ένα ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη;

Σε μια συνεδρία, ο θεραπευόμενος χαλαρώνει σε τόσο μεγάλο βαθμό, που σκέπτεται σε τί εξυπηρετεί η ένταση στη ζωή του. Μερικοί την ενέργεια σε μια συνεδρία τη νιώθουν σα ζέστη, άλλοι σαν ένα αεράκι, πολλοί δε νιώθουν καθόλου το βάρος του σώματος τους, κι όταν τελειώνω με ρωτούν: «Πώς γίνεται να μην έχω νιώσει ποτέ ξανά τόσο υπέροχα;»

Σε μια άλλη ενότητα της ιστοσελίδας μου, έχω προσθέσει ενδεικτικές ερωτήσεις, που μπορεί να σας απασχολούν, αλλά πάλι ίσως να έχετε και τις δικές σας απορίες. Για αυτό και προτιμούσα να καλέσετε στα τηλέφωνά μας, για μια ζωντανή επικοινωνία, χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση.